Juffrouw van Dale vertelt verhalen - Beertje en de apenstreken

21 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een gezellige kindervoorleesvoorstelling voor de allerkleinsten (3+). Juffrouw van Dale woont in de bibliotheek. Heel soms komt ze tevoorschijn om een verhaaltje voor te lezen. Ze is een echte voorleesjuf. Moet je wel eens niezen? Dan is de kans groot dat Juffrouw van Dale dichtbij is, want ze is e...

Lees meer

Een gezellige kindervoorleesvoorstelling voor de allerkleinsten (3+).

Juffrouw van Dale woont in de bibliotheek. Heel soms komt ze tevoorschijn om een verhaaltje voor te lezen. Ze is een echte voorleesjuf. Moet je wel eens niezen? Dan is de kans groot dat Juffrouw van Dale dichtbij is, want ze is een beetje stoffig.

Maar je weet dat er een mooi verhaal op komst is, wanneer ze haar neus laat zien. Dit keer leest Juffrouw van Dale voor uit het boek Beertje en de apenstreken. Beertjes papa is dierenarts in een groot dierenpark. Alle dieren lopen los en beleven avonturen. Beertje weet daar alles van, want ze helpt papa op zaterdag mee.

Een gezellige kindervoorleesvoorstelling voor peuters en kleuters, met Babette van Veen en muziek van Reinout Douma en Babette van Veen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 21 oktober 2022 : 14:30 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl