Jumbo Drakenbootfestival

1 juli in Kollumer Kanaal t.h.v. Hessebrug/Molenhoek in KOLLUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Ingevoerde zoektermen

Gekozen categorie


Kies een extra subcategorie

Locaties

Toon meer gevonden locaties

Gevonden evenementen

  • Geen evenementen gevonden
Toon meer gevonden evenementen

Gevonden locaties

  • Geen locaties gevonden
Ga terug naar de homepagina

Kampioenschap Drakenbootrace, braderie en kindermarkt.

Op zaterdag 01 juli 2017 vindt voor de vijfde keer in Friesland het Jumbo drakenbootfestival plaats in Kollum. Spektakel, water, boten met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek: een greep uit de elementen die het Drakenbootfestival aantrekkelijk maakt voor deelnemers én toeschouwers. Ieder jaar is het genieten bij het Drakenbootfestival aan de oevers van het Kollumer Kanaal.

Tijdens het drakenbootfestival is er naast het Open Fries Kampioenschap Drakenbootvaren nog veel meer te doen in het centrum van Kollum. Zo is er een braderie, kindermarkt, kinderspelen, muziek en vertier. Nieuw dit jaar is de Oldtimer Show.

Oldtimer Show
Heeft u een fraaie oldtimer in de schuur staan, zoals een auto, vrachtwagen, trekker, motor, bromfiets, solex of een ander voertuig? Kom dan met uw klassieker op zaterdag 01 juli 2017 van 09.00 tot 18.00 uur naar Kollum. U krijgt dan een mooie plek op- of nabij het festivalterrein, waar u uw trots ten toon stelt. Deelname aan het Oldtimer show is geheel gratis en op eigen risico.

Deelname van oldtimer verenigingen wordt bijzonder op prijs gesteld. Opgave kan via mail info@drakenbootfestivalkollum.nl. Geef uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, soort voertuig en het benodigde vierkante meters door.

Het drakenbootfestival Kollum wordt georganiseerd door Het Plaatselijk Belang Kollum, Activiteiten Platform Kollum (APK), Gemeente Kollumerland C.A. en De Ondernemersvereniging HIM.

Links

www.drakenbootfestivalkollum.nl

Data en tijden

za 1 juli 2017 : 9:00 - 18:00

Prijzen

Volwassen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

Kollumer Kanaal t.h.v. Hessebrug/Molenhoek
Molenhoek
9291 ME KOLLUM

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen