Junior Rangers Dwingelderveld

4 september, Taribush Kamp de Marke in DWINGELOO

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Hou je van de natuur? En ben je tussen de 12 en 18 jaar? Vind je het fijn om van de natuur te genieten op plekken waar je normaal niet komt? En heb je zin om nieuwe dingen te leren, je handen uit de mouwen te steken en het supergezellig te hebben? Kom dan met je ouder(s) naar onze kennismakingsocht...

Lees meer

Hou je van de natuur? En ben je tussen de 12 en 18 jaar? Vind je het fijn om van de natuur te genieten op plekken waar je normaal niet komt? En heb je zin om nieuwe dingen te leren, je handen uit de mouwen te steken en het supergezellig te hebben?

Kom dan met je ouder(s) naar onze kennismakingsochtend op zaterdagochtend 4 september van 10 tot 12 uur vóór ingang van Taribush Kamp de Marke in Lheebroek (Lheebroek 30 A, parkeren op parkeerterrein links aan de zandweg). Rechts voor de ingang staat de vlag van de Junior Rangers. Daar hebben de Junior Rangers een terrein waarin zij de Jeneverbessen bevrijden en de natuur van vroeger tevoorschijn brengen. Je mag gezellig meehelpen, en ondertussen ontmoet je de andere Junior Rangers. Wij ontvangen jouw ouders en vertellen we alles over onze activiteiten, het programma van dit jaar, en alle ins en outs van onze organisatie. Wil je meedoen? Je kunt je dan inschrijven. Voor 50 euro per jaar heb je een warme buitenjas en behalve de maandelijkse bijeenkomsten ook nog een zomerkamp.

Heb je vragen of wil je komen, mail naar Ans Lutgerink : a.lutgerink@ad-eco.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 september 2021 : 10:00 - 12:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Taribush Kamp de Marke
Lheebroek 30a
7991 PM DWINGELOO

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader