JW Roy - Kouwe Kermis

4 november, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

JW Roy in De Tamboer “Begin 2020 zeilde Corona het land binnen. Al mijn optredens werden stopgezet. Het leven viel stil. Eerst kreeg ik het benauwd, maar daarna kwam de rust.”- JW Roy De leegte die in afgelopen jaren voelbaar werd herinnerde JW Roy aan de ruimte en rust uit zijn jeugd. Sterker nog,...

Lees meer

JW Roy in De Tamboer
“Begin 2020 zeilde Corona het land binnen. Al mijn optredens werden stopgezet. Het leven viel stil. Eerst kreeg ik het benauwd, maar daarna kwam de rust.”- JW Roy

De leegte die in afgelopen jaren voelbaar werd herinnerde JW Roy aan de ruimte en rust uit zijn jeugd. Sterker nog, het wakkerde de gedachte aan dat hij een wat leger leven eigenlijk heel fijn vindt. JW besloot dit idee te onderzoeken en al schrijvende vast te leggen.

Bijna twee jaar nadat de stilte in JWs leven terug kwam, was er een album met acht persoonlijke, maar vooral ook herkenbare liedjes. Deze liedjes brengt hij ten gehore samen met Ruud van den Boogaard en Gabriël Peeters. Hij schreef eerder nummers voor andere artiesten, zoals: Tranen gelachen (Guus Meeuwis), Ode aan het leven (Diggy Dex), As ge ooit (Gerard van Maasakkers). Hij schreef maar liefst vier nummer-1 hits.

Zijn laatste album is gebundeld in een boek waarin hij de verhalen achter de nummers blootgeeft. Met veel foto’s uit de Brabantse regio en persoonlijke verhalen die voor iedereen herkenbaar zijn. Wim Daniëls schreef het persoonlijke voorwoord.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 4 november 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl