Kampeer-, Fiets- en Wandelbeurs

24 maart t/m 25 maart in TT-Hall in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs wordt niet meer in de TT Hall Assen georganiseerd, maar verhuist naar MartiniPlaza in Groningen.

Daar wordt de vakantiebeurs volgens hetzelfde concept en met (veel) dezelfde exposanten georganiseerd op zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018. De geplande editie op 27 & 28 januari gaat dan ook niet door.

Kampeerliefhebber? Fanatiek wandelaar? Houdt u van fietsen of is mountainbiken uw favoriete sport? Dan mag u de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs absoluut niet missen!

Vakantieplannen?
Gaat u regelmatig kamperen of wilt u dat juist gaan doen? Kom dan naar de derde editie van de Kampeer- Fiets en Wandelbeurs! De aanwezige campings geven u alvast een voorproefje van de leukste, mooiste en beste kampeerplekken in Nederland en Europa. Ook vindt u er een uitgebreid aanbod in kampeerbenodigheden en de juiste adressen voor bijvoorbeeld het huren van een camper. Kortom; maak u vakantieplannen op de Kampeer-Fiets en Wandelebeurs in Groningen!

Erop uit!
Of u het nu graag dichtbij huis houdt of liever het avontuur opzoekt in de Alpen; voor elke fietser, wandelaar en buitensporter is er een bezoek aan de Kampeer- Fiets en Wandelbeurs zeker de moeite waard. Diverse deelnemers helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste uitrusting en uiteraad vindt u er de nieuwste (elektrische) fietsen. Verder kunt u er veel inspiratie opdoen voor uw volgende fiets- of wandelroute door de aanwezigeheid van verschilende reisorganisaties, clubs en verenigingen. Ook worden er diverse lezingen en presentaties gehouden.

Links

www.kampeerfietswandelbeurs.nl

Data en tijden

za 24 maart 2018 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 8.00 € 6.00
Kinderen : Gratis Gratis
65 plus : € 8.00
CJP : € 8.00

Toelichting: Kinderprijs geldig t/m 15 jaar.

Voorverkoop: www.kampeerfietswandelbeurs.nl.

Waar is het?

TT-Hall
De Haar 11
9405 TE ASSEN

€ 8,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen