Kanker en depressie

25 juni, Wijkgebouw Schuttersheuvel in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Lezing Kanker en Depressie door Ellen de Vries. SkulpCafé Sneek. Aanmelden secretariaat@deskulp.nl . I.v.m. de coronamaatregelen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Graag voor zaterdag 19 juni a.s. doorgeven of u komt secretariaat@deskulp.nl. Informatie over De Skulp Stichting De Skul...

Lees meer

Lezing Kanker en Depressie door Ellen de Vries. SkulpCafé Sneek. Aanmelden secretariaat@deskulp.nl .

I.v.m. de coronamaatregelen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Graag voor zaterdag 19 juni a.s. doorgeven of u komt secretariaat@deskulp.nl.

Informatie over De Skulp

Stichting De Skulp Friesland, centrum voor leven met kanker, opent op vrijdag 25 juni het SkulpCafé in Sneek. Naast Heerenveen en Drachten krijgt ook Sneek haar eigen SkulpCafé. Het SkulpCafé is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen die zelf of in hun naaste omgeving te maken hebben (gehad) met kanker.

De diagnose kanker zet het leven van de patiënt op zijn kop, maar ook die van partner, kinderen en naaste omgeving. Vaak is het lastig na de medisch behandeling de draad weer op te pakken. Het doel is dat mensen die op zoek zijn naar een nieuwe balans in hun leven hun eigen kracht hervinden.

De Skulp valt onder het IPSO (Instellingen PsychoSociale Oncologie). IPSO is een landelijke branchevereniging met meer dan 70 inloophuizen. Het SkulpCafé wordt gerund door getrainde vrijwilligers/gastvrouwen. Zij bieden een luisterend oor, organiseren activiteiten en themabijeenkomsten.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 25 juni 2021 : 19:30 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Wijkgebouw Schuttersheuvel
Harmen Sytstrastraat 8a
8602 TM SNEEK

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader