Kansrijke verdienmodellen voor Friese boer en agrosector

2 december, Fries Landbouwmuseum in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kansrijke verdienmodellen voor Friese boer en agrosector Het Lânboukundich Wurkferbân van de Fryske Akademy en het Fries Landbouwmuseum organiseert op vrijdag 18 november en 2 december a.s. lezingen met als thema: 'Kansrijke verdienmodellen voor de Friese boer en Agrofood sector. Benadering vanuit d...

Lees meer


Kansrijke verdienmodellen voor Friese boer en agrosector
Het Lânboukundich Wurkferbân van de Fryske Akademy en het Fries Landbouwmuseum organiseert op vrijdag 18 november en 2 december a.s. lezingen met als thema: 'Kansrijke verdienmodellen voor de Friese boer en Agrofood sector. Benadering vanuit de wetenschap en het bedrijfsleven'.

Op 18 november a.s. benadert mw. Ir. Petra Berkhout het onderwerp vanuit de wetenschap. Zij is agrarisch econoom en senior onderzoeker, werkzaaam bij Wageningen Economic Research (voorheen het LEI).

Op 2 december a.s. benadert Ing. Lubbert van Dellen het thema vanuit de economische situatie op Friese melkveebedrijven en hun concurrentie positie. Van Dellen is agrarisch bedrijfsadviseur en fiscalist bij Flynth adviseurs en accountants.

Plaats: Fries Landbouwmuseum. Aanvang 14:00 uur.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 2 december 2022 : vanaf 14:00

Waar is het?

Fries Landbouwmuseum
Felling 6
8912 CG LEEUWARDEN
www.frieslandbouwmuseum.nl
info@frieslandbouwmuseum.nl