Kapmes Rituelen #1: Faceless Entity, Witchfukker en Dodenbezweerder

18 september, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kapmes Rituelen is de nieuwe uitlaatklap van Mories. Als muzikale duizendpoot met tig bandprojecten zoals Aderlating, Gnaw Their Tongues, Mystagogue en Grand Celestial Nightmare en zijn eigen Kapmes platenlabel presenteert de Drachtster met Kapmes Rituelen nu dé middag voor muzikale duisternis in Fr...

Lees meer

Kapmes Rituelen is de nieuwe uitlaatklap van Mories. Als muzikale duizendpoot met tig bandprojecten zoals Aderlating, Gnaw Their Tongues, Mystagogue en Grand Celestial Nightmare en zijn eigen Kapmes platenlabel presenteert de Drachtster met Kapmes Rituelen nu dé middag voor muzikale duisternis in Friesland.

Avant-gardistische noise, drone, doom/sludge en de donkerste black metal: op Kapmes Rituelen is plaats voor alle vormen van duisternis. Op zondag 18 september zal de eerste editie plaatsvinden met een drietal pikzwarte bands uit de underground: Faceless Entity, Witchfukker en Mories's eigen Dodenbezweerder.

Hypnotische klaagzangen over het noodlot, intense Black Metal seances. Faceless Entity kenmerkt zich al sinds hun demo’s door een zeer rauwe en luide, maar atmosferische sound die door hun releases heen steeds verfijnder is geraakt. Na het uitbrengen van hun tweede langspeler en een succesvolle tour met Lamp of Murmuur en Dödsrit, komt Faceless Entity naar Drachten om te rouwen om zowel de levenden als de doden.

Waar Faceless Entity je in een verstikkende staat van trance brengt presenteert het uit Limburg afkomstige duo Witchfukker je pure, compromisloze, recht voor je raap primitieve black / speed metal. Lelijk, smerig en zonder bullshit zoals het hoort en je dat kent uit de oer black.

Dodenbezweerder.
Improvisatie, black en doom metal sinds 2019. Macabere en mystieke odes aan de leegte. Met leden van Gnaw Their Tongues en Ter Ziele.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 18 september 2022 : 15:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 6.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 6,00