Katell - Retour Amsterdam-Paris

18 november, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Frans-Nederlandse zangeres Katell is door liefhebbers van het Franse chanson al lang in de armen gesloten en heeft dankzij haar theatervoorstellingen en tv-optredens ook nog de nodige zieltjes voor het genre gewonnen. In ‘Retour Amsterdam-Paris’ laat ze je genieten van het mooiste dat Frankrijk...

Lees meer

De Frans-Nederlandse zangeres Katell is door liefhebbers van het Franse chanson al lang in de armen gesloten en heeft dankzij haar theatervoorstellingen en tv-optredens ook nog de nodige zieltjes voor het genre gewonnen.

In ‘Retour Amsterdam-Paris’ laat ze je genieten van het mooiste dat Frankrijk en Nederland te bieden hebben. Katell zingt wereldberoemde nummers van grootheden als Brel, Aznavour, Piaf en Stromae, pareltjes van Frank Boeijen, Herman van Veen, Toon Hermans en Wim Sonneveld, maar ook eigen werk. Vaak in een verrassend, akoestisch jasje, waarbij ze sommige Nederlandse nummers in het Frans of juist Franse liedjes in het Nederlands zingt. Katell wordt begeleid door dezelfde topmuzikanten met wie ze in 2021 de finale bereikte van het programma ‘We Want More’.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 18 november 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 22.25

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl