Keb' MO'

17 mei, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Gitarist; soul, jazz en blues. Support: Buffalo Nichols. De levende blueslegende Keb’ Mo’ beschikt naast zijn virtuoze, smaakvolle gitaarspel ook over een prachtige, lenige stem. Hij versmelt onder andere soul, jazz en blues tot een organisch geheel. Keb’ Mo’ haalt zijn inspiratie uit de ouderwets...

Lees meer

Gitarist; soul, jazz en blues. Support: Buffalo Nichols.

De levende blueslegende Keb’ Mo’ beschikt naast zijn virtuoze, smaakvolle gitaarspel ook over een prachtige, lenige stem. Hij versmelt onder andere soul, jazz en blues tot een organisch geheel.

Keb’ Mo’ haalt zijn inspiratie uit de ouderwetse countryblues stijl, maar houdt zijn geluid eigentijds met vleugjes soul, funky grooves en folksy storytelling. Met zijn akoestische, elektrische en slidegitaarvaardigheden weet hij op elk moment de goede sound te bereiken en blijft hij zijn publiek verrassen!

SUPPORT: Buffalo Nichols

Sinds zijn eerste aanraking met de gitaar heeft Buffalo Nichols zichzelf afgevraagd hoe hij de blues van het verleden naar de toekomst kan brengen. Na zijn banden losgesneden te hebben van zijn thuisfront was Buffalo vaak te vinden in de bars van Milwaukee. Na een wereldreis door West-Afrika en Europa begon het antwoord zich voor Buffalo te ontwikkelen. De tuimelende melodieën van de fingerpicking gitaar draagt echo’s met zich mee van de bluespioniers van de jaren 20, maar in combinatie met Nichols hese en intieme stem worden zijn teksten des te bijtender.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 17 mei 2022 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 35.60

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 35,60