Keel

16 oktober, De Groate Kerk in SINT JACOBIPAROCHIE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Keel is een project van de Bildtse zanger en liedschrijver Jan de Vries. Hij vertolkte 14 bekende en onbekendere nummers van de in 2013 overleden singer-songwriter J.J. Cale in het Bildts. O.a. ‘They Call me the breeze’ (Se noeme mij De Vries), ‘Cocain’ (Kokaïne) en ‘After midnight’ (Na middernach...

Lees meer

Keel is een project van de Bildtse zanger en liedschrijver Jan de Vries. Hij vertolkte 14 bekende en onbekendere nummers van de in 2013 overleden singer-songwriter J.J. Cale in het Bildts.

O.a. ‘They Call me the breeze’ (Se noeme mij De Vries), ‘Cocain’ (Kokaïne) en ‘After midnight’ (Na middernacht) zijn nummers van J.J. Cale die, vooral door toedoen van Eric Clapton, wereldwijd bekendheid kregen.

Door de bewerking en het overzetten in het Bildts hebben de liedjes een geheel eigen karakter gekregen. De link met het origineel bleef wel bestaan en ook de teksten bleven zo dicht mogelijk bij het origineel, maar de sound kreeg een duidelijk ‘JdeV-stempel’. Toch bleef de relaxte laid-back sfeer die ook J.J. Cale kenmerkte behouden. Dit alles heeft geresulteerd in een prachtig album dat in juni 2021 werd gepresenteerd en goed werd ontvangen. Samen met Ruben Bus op bas speelt Jan deze nummers live in een ingetogen en intieme setting bij ons in de Groate Kerk. Kom langs en laat je verrassen met deze heerlijke muziek!

Kaartverkoop aan de zaal of reserveren ( toto drie uur vóór aanvang) via reserveringen@groatekerk.nl of T 0518-491792.


Lees minder

Links

Data en tijden

zo 16 oktober 2022 : 15:30 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50
Kinderen : Gratis (t/m 16 jaar)

Voorverkoop: Kaartverkoop aan de zaal of reserveren ( tot drie uur vóór aanvang) via reserveringen@groatekerk.nl of T 0518-491792. .

Waar is het?

De Groate Kerk
Oosteinde 1
9079 KZ SINT JACOBIPAROCHIE
www.groatekerk.nl