KEI-week

15 augustus t/m 19 augustus, Diverse locaties centrum in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Introductieweek voor nieuwe studenten met diverse activiteiten, programma op www.keiweek.nl. De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Academie Verloskunde Groningen en Stenden H...

Lees meer

Introductieweek voor nieuwe studenten met diverse activiteiten, programma op www.keiweek.nl.

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Academie Verloskunde Groningen en Stenden Hogeschool.

Ga je het spel aan en bereik je een nieuw niveau in je leven? Welkom bij de KEI-week! Na twee jaar in een pandemie te hebben geleefd, is het eindelijk weer zover, we mogen ons leven weer gaan leven! De pandemie heeft veel invloed gehad: geen fysieke mogelijkheid om te studeren, geen feestjes, geen wedstrijden en natuurlijk geen KEI-week zoals we die al twee jaar kennen.

Stichting KEI verwelkomt alle eerstejaarsstudenten in Groningen. Groningen, de plek waar het allemaal gebeurt en de Sin City van het noorden. Studenten uit heel Nederland en ver daarbuiten komen hier samen om hun nieuwe leven te beginnen en hun volwassen ik te ontmoeten. Groningen, de stad die nooit slaapt: met kroegen zonder sluitingstijd en de stad waar studenten de overhand hebben.

Het studentenleven is een spel waarin iedereen wil winnen, dus een groot deel van het studentenleven bestaat uit een spelelement: flirten, studeren uitstellen tot het laatste moment en spelletjes spelen onder het genot van een drankje.

Door naar Groningen te komen om te studeren bereik je het volgende niveau waarin je jezelf en de stad leert kennen.

Niveau XXII: de start van je studentenleven begint tijdens de KEI-week.

Lees minder

Links