Keizer & DeLaPorte & band - Echte mannen!

26 november, Concerts & More De Wier (huiskamertheater) in KOARNJUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Keizer & DeLaPorte & band: albumpresentatie “Echte mannen!” in teaterke De Wier, Koarnjum op 26 november 2022 - reserveren verplicht 06-54763154 of bobdeboer@pinupsanddowns.com Sinds 2013 maken René de la Porte en Bauke Beert Keizer samen muziek waarbij veel plezier maken het allerbelangrijkste i...

Lees meer

Keizer & DeLaPorte & band: albumpresentatie “Echte mannen!” in teaterke De Wier, Koarnjum op 26 november 2022 - reserveren verplicht 06-54763154 of bobdeboer@pinupsanddowns.com

Sinds 2013 maken René de la Porte en Bauke Beert Keizer samen muziek waarbij veel plezier maken het allerbelangrijkste is. Halverwege 2020 mocht er niet meer gerepeteerd worden (u weet wel waarom …) en ook optredens waren er niet meer bij. Wat nu?
Bauke Beert en René hadden beiden nog een mooi aantal songs op de muzikale plank liggen en dat is natuurlijk zonde om daar niets mee te doen… Dus besloten ze om een album te gaan opnemen en dat werd “Echte Mannen!”.
In september van dit jaar is dan ook het drietalige album uitgekomen. De songs zijn ook te beluisteren via Spotify en YouTube.
Een aantal pianopartijen van dit album zijn opgenomen in huiskamertheater De Wier. Het lag dan ook voor de hand om een presentatie te programmeren in dit intieme ‘teaterke’. Bovendien heeft Bob de Boer een bijdrage geleverd aan de cd-hoes met zijn fotografie.
Speciaal voor deze presentatie heeft de Leeuwarder kunstenaar PK van der Zee artwork gemaakt bij enkele songs van ‘Echte Mannen!’. Op deze avond zal hij dan ook exposeren.
Op vrijdag 18 november is de XL-formatie van Keizer & DeLaPorte te zien bij ‘Noardewyn Live’ van presentator Willem de Vries, Omrop Fryslân TV.

Alleen toegang na aanmelding via
bobdeboer@pinupsanddowns.com of via tel. 06-54763154.
Annuleren is mogelijk, maar dan wel drie dagen voor aanvang van het evenement, anders worden de entreekosten alsnog verrekend.

Lees minder

Data en tijden

za 26 november 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

Concerts & More De Wier (huiskamertheater)
De Wier 5
9056 PM KOARNJUM
www.pinupsanddowns.com/concertsandmore/