Kerkennacht

23 juni t/m 25 juni in Diverse kerken in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Ingevoerde zoektermen

Gekozen categorie


Kies een extra subcategorie

Locaties

Toon meer gevonden locaties

Gevonden evenementen

  • Geen evenementen gevonden
Toon meer gevonden evenementen

Gevonden locaties

  • Geen locaties gevonden
Ga terug naar de homepagina

In het weekeinde van 23 tot 25 juni 2017 vindt de Kerkennacht plaats. In vele dorpen en steden in Nederland zetten kerken, van welke snit ook, hun deuren wagenwijd open. Een succesvolle formule die sinds 2007 in Nederland wordt aangeboden.

De Kerkennacht is een oecumenisch evenement. In Nederland, maar ook in diverse andere Europese landen openen tal van kerken en gebedshuizen in een weekend hun deuren. Ze laten nieuws- en leergierige bezoekers mee genieten waar zij goed in zijn. Wees erbij in het weekend van 23 juni 2017!

Verleid mensen tot een inspirerende tocht langs en door kerken. Een uitgelezen kans om van het langste weekend van het jaar een bezinnend feest te maken.

In een gevarieerd programma, gevuld met zang en dans, interreligieuze ontmoeting, cultuur en debat, komt de toegevoegde waarde aan het licht.

Tijdens de Kerkennacht treden de bewoners van de gebedshuizen naar buiten en komen wijkbewoners naar binnen, vinden er onverwachte ontmoetingen plaats, worden mensen aan elkaar verbonden.

De Kerkennacht is een tweejaarlijks oecumenisch evenement. In Nederland, maar ook in diverse andere Europese landen openen tal van kerken en gebedshuizen in een weekend hun deuren.
Ze laten nieuws- en leergierige bezoekers mee genieten waar zij goed in zijn.

Op de website vindt u alle activiteiten die er dat bijzondere weekend plaatsvinden. Wees welkom voor een inspirerende tocht langs en door kerken. Een uitgelezen kans om van het langste weekend van het jaar een bezinnend feest te maken.

Zie voor de deelnemende kerken de website www.kerkennacht.nl.

Links

www.kerkennacht.nl

Data en tijden

zo 25 juni 2017 :

Prijzen

Volwassen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

Diverse kerken

0001 AA LANDELIJK

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen