Kerst met De Kast

23 december, Theater de Colle in KOLLUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kerstconcert door De Kast; Nederlandstalig, pop. Met de hits In Nije Dei, woorden Zonder Woorden, Eltse Grins Foarby en Hart van Mijn Gevoel, groeit De Kast in de jaren 90 uit tot één van de grootste popbands in Nederland. Wie kent ze niet?! De Kast is ook dit jaar weer terug met een kerstshow met...

Lees meer

Kerstconcert door De Kast; Nederlandstalig, pop.

Met de hits In Nije Dei, woorden Zonder Woorden, Eltse Grins Foarby en Hart van Mijn Gevoel, groeit De Kast in de jaren 90 uit tot één van de grootste popbands in Nederland. Wie kent ze niet?!

De Kast is ook dit jaar weer terug met een kerstshow met wederom een special guest. Ze zullen al hun hits weer ten gehore brengen, aangevuld met kersthits in zowel traditionele stijl als in een ‘De Kast-jasje’. Het wordt weer een warm bad tijdens de koude winterdagen, daar zorgen Syb van der Ploeg en zijn band wel voor!

Nadat De Kast in 2002 stopte, gaven ze in 2006 een reünieconcert in de originele bezetting. De muziek bleef kriebelen, dus kwam de band af en toe samen om op speciale gelegenheden te spelen. Dit beviel zo goed dat ze tegenwoordig weer regelmatig optreden. Waar een reünie wel niet goed voor is: De Kast is terug!

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Theater de Colle
Gerrit bleekerstraat 3
9291 BS KOLLUM
www.decolle.nl
info@decolle.nl

€ 25,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader