Kerst Tour

12 december, Kerk Nieuw Beerta in NIEUW BEERTA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kerstconcert zanger-pianist Roon Staal met klassieke kerstsongs en kerstcarols als Silent Night/Stille Nacht, The Holy City en Mary's Boy Child Van 7 t/m 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal door heel Nederland met zijn nieuwe kerstprogramma. Nieuw Beerta is 1 van de 16 locaties die in de...

Lees meer

Kerstconcert zanger-pianist Roon Staal met klassieke kerstsongs en kerstcarols als Silent Night/Stille Nacht, The Holy City en Mary's Boy Child

Van 7 t/m 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal door heel Nederland met zijn nieuwe kerstprogramma. Nieuw Beerta is 1 van de 16 locaties die in de tour zijn opgenomen. Het concert vindt plaats in de Kerk Nieuw Beerta op 12 december a.s. en begint op 16.00 uur.

De 41-jarige troubadour treedt ook regelmatig op in het buitenland. 20 jaar geleden bracht hij met zijn lied "Help Me Through The Night" een evergreen uit en het nummer zal niet ontbreken tussen de klassieke kerstcarols.

Met zijn ingetogen en gevoelige zang en vloeiende begeleiding op de piano lijkt hij de juiste snaren bij het publiek te raken dat zich opmaakt voor de donkerste dagen van het jaar die juist het gevoel van licht uitstralen waar men zo naar uitkijkt. Vertolkingen van bekende songs als "Oh Holy Night", "Silent Night/Stille Nacht", "Mary's Boy Child", "Gloria in Excelsis Deo", "Away In A Manger", "The Holy City", "Midden In De Winternacht" en "In The Bleak Midwinter" worden bij de sfeervolle kerstconcerten ten gehore gebracht.

Onlangs bracht Staal i.s.m. met Warrior Records uit Los Angeles zijn nieuwste single Dreamer uit, een compositie van Ozzy Osbourne. Het werk is deel van zijn 15de album dat zal gaan uitkomen in 2022. Twee van die albums zijn Christmas Album I en Christmas Album II die bij de kerstconcerten te verkrijgen zijn of eerder al te bestellen via internet.

De jaarlijkse kersttour is 1 van Staal's 5 vaste touren in het jaar in Nederland.

Alle informatie m.b.t. de Kersttour en het concert in Nieuw Beerta kunt u vinden op de website www.roonstaal.com.
De entreeprijs is € 20,00. Reserveringen kunnen via de website worden gemaakt of via 06-15403125.

U bent van harte welkom!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 12 december 2021 : 16:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.00
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 12.50 (1 t/m 17 jaar )

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Kerk Nieuw Beerta
Hoofdweg 18
9687 PL NIEUW BEERTA

€ 20,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader