Kerstmarkt

11 december, MFC De Noordsuythoeve in NOORDBROEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Onze kerstmarkt is er inmiddels eentje die zeer geliefd is bij de standhouders en bezoekers. Dat heeft vooral te maken met de sfeer die wij neerzetten maar ook zeer zeker met de leuke groep standhouders! We zijn erg trots dat deze markt zichzelf inmiddels vult en ieder jaar groter wordt! Dit jaar ...

Lees meer

Onze kerstmarkt is er inmiddels eentje die zeer geliefd is bij de standhouders en bezoekers. Dat heeft vooral te maken met de sfeer die wij neerzetten maar ook zeer zeker met de leuke groep standhouders! We zijn erg trots dat deze markt zichzelf inmiddels vult en ieder jaar groter wordt!

Dit jaar hebben we nog meer kramen en gaan we binnen niet alleen de sporthal vullen, maar ook het dorpshuis, en gaan we buiten vrolijk verder.

Dat waar wij al jaren op hopen en van dromen gaat nu vorm krijgen. Met een tiental kramen buiten en onze eigen verkoop van warme chocolademelk, ( ook 18+) marshmallows, snert, broodje hamburger/braadworst gaan wij een sfeervol plein creëren.

Met in het midden een gezellig vuurtje waar we de marshmallows bruin kunnen bakken en een kerstig muziekje maken we het helemaal af!

Wat hebben wij er zin in! Wij hopen jullie ook!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 11 december 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

MFC De Noordsuythoeve
Schoolstraat 2
9635 AZ NOORDBROEK

gratis