geannuleerd

Kerstroute Kiel-Windeweer

11 december t/m 12 december, Diverse locaties in KIEL WINDEWEER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op 11 en 12 december toveren we Kiel-Windeweer weer om in een kerstsfeer. Pop-up winkels met kerstdecoraties, brocante, bloemstukken en curiosa. Schilderijen, fotografie en kersthangers van keramiek. Lekker eten en drinken: zelfgemaakte taarten, cupcakes, koekjes en andere (Deutsche) lekkernijen. Na...

Lees meer

Op 11 en 12 december toveren we Kiel-Windeweer weer om in een kerstsfeer. Pop-up winkels met kerstdecoraties, brocante, bloemstukken en curiosa. Schilderijen, fotografie en kersthangers van keramiek. Lekker eten en drinken: zelfgemaakte taarten, cupcakes, koekjes en andere (Deutsche) lekkernijen. Natuurvlees voor de feestdagen, eten in Balkan-style, koffie, thee, gluhwein.

Feestelijke wijnen van Cloinq, zelfgerookte zalm. Voor ieder wat wils. Ook hebben we optredens van popkoor Blend en het close harmony koor The Famondio Singers.

Vanwege COVID-19 willen we vragen uw mondkapje mee te nemen en voor toegang in de Albrondaschool is in verband met de concerten en horeca een coronapas (QR-code) vereist.

Parkeren kan op drie plekken in het dorp en u kunt gebruik maken van de hop-on-hop-off oldtimer bus (GADO 8616) die door het dorp rijdt. Zien we u in het mooie, gezellige Kiel-Windeweer?

Lees minder

Links

Data en tijden

za 11 december 2021 : 10:00 - 17:00 ( geannuleerd )
zo 12 december 2021 : 10:00 - 17:00 ( geannuleerd )

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: voor de hop-on-hop-off oldtimer bus en het kerstconcert wordt een bijdrage gevraagd.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Diverse locaties

9605 PK KIEL WINDEWEER

Gerelateerde evenementen

Loader