KFPS Hengstenkeuring

12 januari 2023 t/m 14 januari 2023, WTC Expo in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van 12 tot en met 14 januari 2023 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse Hengstenkeuring en de Friesian Proms. Na de afwezigheid van het publiek in afgelopen twee jaren wordt het deze keer driedubbel genieten! Drie dagen lang staat het prachtige Friese paard cent...

Lees meer

Van 12 tot en met 14 januari 2023 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse Hengstenkeuring en de Friesian Proms. Na de afwezigheid van het publiek in afgelopen twee jaren wordt het deze keer driedubbel genieten!

Drie dagen lang staat het prachtige Friese paard centraal met overdag de Hengstenkeuring en in de avonduren de geweldige concert- en showavonden Friesian Proms.

HENGSTENKEURING

Alle dagen staan weer in het teken van de Friese parels en ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma. Zo staan donderdagmiddag en vrijdagmiddag in het teken van de Tweede Bezichtiging van de daarvoor aangewezen hengsten. Het blijft natuurlijk zeer spannend, welke hengsten mogen doorstromen in het traject om stamboekhengst te worden? 

Zaterdag komen de hoofdrolspelers aan bod, de stamboekhengsten van het KFPS. Met als hoogtepunt de aanwijzing van de kampioen.

VIP Loge

U kunt ook de beeldschonen Friese paarden bekijken vanaf de VIP loge. Een beperkt aantal tafels zijn inclusief volledige service en beschikbaar voor 6 personen. Klik hier voor meer informatie en boekingen.

Korting KFPS leden

De kortingscode voor de Hengstenkeuring is verzonden in een mailing. Mocht u deze niet ontvangen hebben dan kunt u deze persoonlijke code vinden in MIJN KFPS.

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van de KFPS Hengstenkeuring.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Toelichting: do en vr 20 euro; za 42 euro, zie alle prijzen via ticketpoint.nl/evenement/hengstenkeuring.

Waar is het?

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT LEEUWARDEN
058 2941500
www.wtcexpo.nl
info@wtcexpo.nl

€ 20,00