Khareba & Gogia

9 oktober, Hippolytuskerk in MIDDELSTUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zang en dans door Khareba & Gogia uit Georgië Het mannenensemble Khareba & Gogia uit Georgië brengt een bijzonder herfstprogramma van zang en dans. Georgië, een klein christelijk land in de Kaukasus op een knooppunt tussen Oost en West, heeft een eeuwenlange traditie van meerstemmige zang met grote...

Lees meer

Zang en dans door Khareba & Gogia uit Georgië

Het mannenensemble Khareba & Gogia uit Georgië brengt een bijzonder herfstprogramma van zang en dans. Georgië, een klein christelijk land in de Kaukasus op een knooppunt tussen Oost en West, heeft een eeuwenlange traditie van meerstemmige zang met grote verfijning en regionale variaties. Niet voor niets behoort de meerstemmige zang uit Georgië tot het culturele werelderfgoed van Unesco.
Zoals het Georgische landschap een gevarieerd landschap is van bergen, rivieren, wijngaarden, theeplantages en steppen – zo is ook de muziek van het ensemble Khareba & Gogia – rijk en veelzijdig. Het repertoire varieert van vrolijke volksmuziek, religieuze liederen en romantische liedjes tot oude traditionele volksmuziek en dansmuziek uit verschillende delen van Georgië.
Khareba & Gogia bestaat uit vier professionele zangers Levan Goliadze (bas-bariton), Koba Giguashvili (bas), Giorgi Gogitadze (tenor en multi-instrumentalist), Soso Zurabauli (tenor) en accordeonist-begeleider Gogi (Zaza) Simonishvili.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 9 oktober 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00
Kinderen : € 15.00 (t/m 18 jaar) € 15.00 (t/m 18 jaar)

Voorverkoop: https://www.ticketkantoor.nl/shop/georgie.

Waar is het?

Hippolytuskerk
Concordiaplein 1
9991 BB MIDDELSTUM

€ 15,00