Kijk Je Ogen Uit

30 oktober t/m 31 oktober, Diverse locaties in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kijk Je Ogen Uit gaat door! Kunstliefhebbers opgelet! Kijk Je Ogen Uit in Meppel gaat door! En wel op 30 en 31 oktober van 12:00 tot 17:00 uur. Vorig jaar afgelast vanwege corona. Gelukkig kan het nu wel! Ruim 30 kunstenaars in Meppel tonen hun werk op verschillende locaties in Meppel. Een aanta...

Lees meer

Kijk Je Ogen Uit gaat door! Kunstliefhebbers opgelet!

Kijk Je Ogen Uit in Meppel gaat door! En wel op 30 en 31 oktober van 12:00 tot 17:00 uur. Vorig jaar afgelast vanwege corona. Gelukkig kan het nu wel!

Ruim 30 kunstenaars in Meppel tonen hun werk op verschillende locaties in Meppel. Een aantal exposeert in eigen atelier of galerie. De anderen toveren leegstaande panden en andere openbare ruimtes om tot prachtige expositieplekken.

In Schouwburg Ogterop zult u kunstenaars vinden in o.a. de Engelenbak. Even verderop is Zael geopend met werk van kunstenares Hanny van den Heuvel en haar leerlingen. Ongeveer daarnaast is de galerie van Nies Nijland. Bij makelaar van Dorsten is kunst te vinden. In de Hoofdstraat, Kruisstraat, Marktstraat, en de Molenstraat worden leegstaande panden flink geüpgrade met kunst.

En dat is nog niet alles. Ook in het Drukkerij Museum zijn mooie dingen te zien en dit museum is voor de gelegenheid eveneens op zondag geopend. Vergeet niet langs te gaan bij ons Stedelijk Museum Meppel (voorheen Kunsthuis Secretarie) met het prachtige werk van Stien Eelsingh. Bezoek Diny Kiers aan de Ceintuurbaan. Fiets eens naar Ala Khonikava aan de Nijeveenseweg en bewonder haar bijzondere natuurschilderijen.

Het aanbod en de kunstzinnige diversiteit is groot dit jaar. Er is o.a. keuze uit schilderijen, fotografie, 3D werk, videokunst, collagekunst, meubelkunst en installatiekunst. Er zal beslist iets tussen zitten dat uw interesse heeft of dat uw interesse kan opwekken.

De deelnemende kunstenaars zijn te vinden op onderstaande website, waar je vanaf begin oktober ook een folder met plattegrond kunt downloaden. Diezelfde folders worden begin oktober als papieren versie verspreid op vele adressen in Meppel en wijde omgeving.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 30 oktober 2021 t/m zondag 31 oktober 2021

zondag : 12:00-17:00
zaterdag : 12:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader