Kimmy June

5 juni, De Hoofdmeesterstuin in EMMER-COMPASCUUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De songs van Kimmy June hebben een sound en frasering die on-Nederlands is en sluit naadloos aan bij de sound die we kennen uit Nashville, de bakermat van de countrymuziek. Ze wordt o.a. geïnspireerd door haar idolen Miranda Lambert, Carrie Underwood, Ilse DeLange, Dolly Parton en The Dixie Chicks....

Lees meer

De songs van Kimmy June hebben een sound en frasering die on-Nederlands is en sluit naadloos aan bij de sound die we kennen uit Nashville, de bakermat van de countrymuziek.

Ze wordt o.a. geïnspireerd door haar idolen Miranda Lambert, Carrie Underwood, Ilse DeLange, Dolly Parton en The Dixie Chicks.

WIE IS KIMMY JUNE
Kimmy June is in 1994 geboren als Kim van der Gouw in Waalwijk. Op haar vierde ontdekte ze het eerste album van Ilse DeLange. Vanaf dat moment is haar liefde voor countrymuziek en het zingen en spelen van countrysongs een voldongen feit. Het jonge meisje en de gitaar waren onafscheidelijk. Op twaalfjarige leeftijd is Kim samen met haar ouders naar Oostenrijk geëmigreerd en heeft daar zeven jaar gewoond. In Oostenrijk heeft ze het gitaarspelen verder uitgebouwd. Snel volgde een reeks eigen songs waarbij zij zichzelf begeleidt.

Op haar zeventiende deed ze mee aan de Duitse talentenshow “Deutschland sucht den Superstar” en roerde de jury tot tranen.

In 2013 verhuisde ze terug naar Nederland en begon de lerarenopleiding Duits terwijl ze zich doorontwikkelde als componiste en zangeres. Deze singer-songwriter ademt muziek en daarom zal muziek altijd het hoofddoel zijn in het leven van Kimmy June.

In de herfst van 2019 stond zij in het voorprogramma van The BlueBirds in Paradiso Noord.
September 2020 bracht ze haar eerste single ‘Mellow Lark’ uit. Een song voer het omarmen van je onzekere kant(en) en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 5 juni 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

Waar is het?

De Hoofdmeesterstuin
Kanaal A Noordzijde 16
7881 KG EMMER-COMPASCUUM
www.dehoofdmeesterstuin.nl
info@dehoofdmeesterstuin.nl

€ 19,50