Kindermaand: Boe...de Herfstfair in Museum Wierdenland

1 oktober, Museum Wierdenland in EZINGE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

‘Boe... de Herfstfair’ is voor jong en oud de aftrap van Oktober Kindermaand en staat, net als de huidige tentoonstelling, in het teken van de Koe. Wie kan er nog met de hand melken? Laat je vaardigheden zien of kom juist langs om te oefenen tijdens de Herfstfair in Museum Wierdenland! Neem deel aa...

Lees meer

‘Boe... de Herfstfair’ is voor jong en oud de aftrap van Oktober Kindermaand en staat, net als de huidige tentoonstelling, in het teken van de Koe.

Wie kan er nog met de hand melken? Laat je vaardigheden zien of kom juist langs om te oefenen tijdens de Herfstfair in Museum Wierdenland! Neem deel aan verschillende workshops, proef onverwachte én bekendere producten van de koe tijdens een proeverij, ga op zoek naar oude koeienbotten in de archeologische graafbak, leer koeienbotten determineren en koop iets lekkers van de koe om mee te nemen naar huis of te nuttigen in het café.

En natuurlijk mag een bezoekje aan de tentoonstelling ‘Koe’ en de film ‘Oerboeren van het Westerkwartier’ gemaakt door Natuur- en Milieufederatie Groningen niet ontbreken. Genoeg te doen dus voor jong en oud om er een loeiende, ehm boeiende, start van Oktober Kindermaand van te maken!

Tijdens Oktober Kindermaand is de entree van het museum voor kinderen gratis, zo ook de toegang tot de herfstfair.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 12:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: volwassenen entree museum, kinderen gratis.

Waar is het?

Museum Wierdenland
Van Swinderenweg 10
9891 AD EZINGE
0594 621524
www.wierdenland.nl
info@wierdenland.nl

gratis