King King

16 september, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

King King is op dit moment één van de meest gevraagde bluesbands uit het Britse bluesfestivalcircuit. 30 oktober in Iduna! KING KING KOMT TERUG NAAR DRACHTEN King King is op dit moment één van de meest gevraagde bluesbands uit het Britse bluesfestivalcircuit. De band speelde de afgelopen jaren op g...

Lees meer

King King is op dit moment één van de meest gevraagde bluesbands uit het Britse bluesfestivalcircuit. 30 oktober in Iduna!

KING KING KOMT TERUG NAAR DRACHTEN
King King is op dit moment één van de meest gevraagde bluesbands uit het Britse bluesfestivalcircuit. De band speelde de afgelopen jaren op gerenommeerde bluesfestivals als Great British Rhythm and Blues Festival, Edinburgh Jazz and Blues Festival, Abertillery Festival, Glastonbury en Blues Peer.

Een paar jaar terug sleepte King King maar liefst vijf British Blues Awards in de wacht. Frontman Alan Nimmo, bekend van de Nimmo Brothers, is de drijvende kracht achter de band. King King heeft inmiddels vier studioalbums op zijn naam staan. Hun debuutalbum ‘Take My Hand’ werd meteen door de bluesrock community omarmd. ‘Exile & Grace’ (2017) kreeg lovende recensies en werd onderscheiden met de titel Classic Rock’s Blues Album of the Year en betekende de doorbraak van de band. In datzelfde jaar mochten wij King King ook in Iduna ontvangen voor een heerlijke energieke show.
Begin dit jaar heeft de band voor het eerst sinds Exile & Grace nieuw materiaal uitgebracht; de single ‘I Will not Fall’, dat smaakt naar meer!
Alan Nimmo is gezegend met een enorme dosis charisma. Met King King omringt hij zich met sterke allround bluesmuzikanten die samen een krachtige en onweerstaanbaar funky en bluesy sound neerzetten.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 september 2022 : 20:00 - 23:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 18.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 20,00