Klankschaalwandeling

11 juni, Locatie bekendgemaakt bij opgave in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wandel mee en ontspan tijdens een klankbadsessie in de buitenlucht. Gedurende vrijwel de hele wandeling zien we de uit baksteen opgetrokken kerktoren van Onstwedde. We volgen een stukje de loop van het Mussel Aa kanaal en lopen door een eslandschap. Na 10km zijn we bij theetuin van Pia en genieten w...

Lees meer

Wandel mee en ontspan tijdens een klankbadsessie in de buitenlucht. Gedurende vrijwel de hele wandeling zien we de uit baksteen opgetrokken kerktoren van Onstwedde. We volgen een stukje de loop van het Mussel Aa kanaal en lopen door een eslandschap. Na 10km zijn we bij theetuin van Pia en genieten we van een heerlijke lunch. De producten komen uit eigen moestuin of uit de streek. Vergeet de huisgemaakte advocaat volgens grootmoeders recept niet. Met de biologische lunch hebben we de innerlijke mens versterkt en maken we ons klaar voor een klankbad in de buitenlucht gegeven door gediplomeerd klankmasseur Jetske.

We dompelen we ons onder in een klankbad van klankschalen, gong, rainmaker en oceandrum. Door de klanken raakt het denken op de achtergrond en ontstaat er meer ruimte voor voelen, lichaamswaarneming en het ‘zijn’. Na afloop kun je genieten van een kopje thee of water. Daarna wandelen we de laatste 3 km rustig terug naar het vertrekpunt. Neem zelf je matje en deken of slaapzak mee. Kortom, ontspanning ten top!

Deelname bij opgave vooraf via info@noordnederlandtevoet.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

za 11 juni 2022 : 9:30 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 60.00
€ 60,00