Klaverbladwandeltocht

10 juli, Herberg de Roskam in UFFELTE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Elk jaar wordt er in juli de Klaverbladwandeltocht gehouden. Dit is een wandeltocht die bestaat uit vier afzonderlijke routes van elk ongeveer 10 km en daarnaast een kinderwagen- en rolstoelvriendelijke dorpsommetje van 5 km. De 10 km. routes lopen door een van de vier natuurgebieden welke rond Uffe...

Lees meer

Elk jaar wordt er in juli de Klaverbladwandeltocht gehouden. Dit is een wandeltocht die bestaat uit vier afzonderlijke routes van elk ongeveer 10 km en daarnaast een kinderwagen- en rolstoelvriendelijke dorpsommetje van 5 km. De 10 km. routes lopen door een van de vier natuurgebieden welke rond Uffelte liggen; het Uffelter Binnenveld, Holtinge, Oosterzand en Rheebruggen.

U kunt kiezen hoeveel km u deze dag wilt lopen. U kunt kiezen uit 5 (dorpsommetje), 10, 20, 30 of 40 km. Elke tocht begint bij Herberg de Roskam te Uffelte.

Na iedere tocht komt u ook weer terug bij de herberg.

Daarom spreken we ook over de Klaverbladwandeltocht. Onderweg is er op iedere route, behalve het dorpsommetje, een stempelpost waar u een versnapering/drinken krijgt aangeboden.

De 5 km route is bij uitstek geschikt voor gezinnen met jonge kinderen of ouderen die een mooie wandeling willen maken rond en door het mooie dorp Uffelte.

De routes zijn middels bordjes goed aangegeven. Voor iedere route krijgt u een aparte routebeschrijving mee.

Bij Herberg de Roskam is EHBO aanwezig. Tevens zijn er op elk van de vier routes mensen van de EHBO aanwezig op de fiets.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 10 juli 2022 : 7:00 - 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Toelichting: afhankelijk van aantal lussen.

Waar is het?

Herberg de Roskam
Dorpsstraat 27
7975 AN UFFELTE
0521 351766