Kâld Kletske Klinkerkoers

26 september, Brouwerij Dockum in DOKKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vanuit Brouwerij Dockum kun je gaan stoempen, schokschouderend en dokkerend over de klinkers en kasseien van Noardeast Fryslân. Ook dit keer is er gekozen voor de mooiste en meest uitdagende uitgepijlde fietsroutes van 100 en 150 km. Daarnaast kun je kiezen voor één van de twee prachtige gevarieerde...

Lees meer

Vanuit Brouwerij Dockum kun je gaan stoempen, schokschouderend en dokkerend over de klinkers en kasseien van Noardeast Fryslân. Ook dit keer is er gekozen voor de mooiste en meest uitdagende uitgepijlde fietsroutes van 100 en 150 km. Daarnaast kun je kiezen voor één van de twee prachtige gevarieerde offroad routes welke alleen via GPS download beschikbaar zijn.

Op zondag 26 september start vanaf Brouwerij Dockum de tweede editie van de Kâld Kletske Klinkerkoers. Na een succesvolle eerste editie in 2019 moest de klinkerkoers door corona vorig jaar helaas worden geannuleerd. Maar in 2021 “giet it wer oan” en de ambitie van het bestuur is om van de Klinkerkoers een jaarlijks terugkerende traditie te maken.

De Klinkerkoers is meer dan een wielertoertocht. De koers brengt de deelnemers langs de mooiste en meest uitdagende klinkers en kasseien van Friesland voert. Een sportieve uitdaging die wordt afgesloten met een gezellige dag in het grootste wielercafé van Nederland. In Brouwerij Dockum staat de brouwer voor je klaar met de beste speciaal bieren van Kâld Kletske en is er live muziek van Tiffany and the Rhythm Boys. De foodtrucks en live verslag van het WK wielrennen op de weg mogen uiteraard niet ontbreken om er een onvergetelijke dag van te maken.

Schrijf je in via www.kaldkletske-klinkerkoers.nl en geniet van je beste avontuur op en naast de fiets.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Brouwerij Dockum
Koophandel 10
9101 WV DOKKUM

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader