Kleur

20 juni, Artphy, ruimte voor (levens)kunst in ONSTWEDDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wil Uitgeest en Eeuwe Zijlstra geven in Artphy een inspirerende lezing over kleur en kunst, en even kleurrijke orgelmuziek! “Kandinsky heeft het er wel over dat de ‘klank’ van het blauw vergelijkbaar is met de diepe klank van het orgel.” En dat in de ‘blauwe kunstkathedraal’ van Artphy verbeelden,...

Lees meer

Wil Uitgeest en Eeuwe Zijlstra geven in Artphy een inspirerende lezing over kleur en kunst, en even kleurrijke orgelmuziek!

“Kandinsky heeft het er wel over dat de ‘klank’ van het blauw vergelijkbaar is met de diepe klank van het orgel.” En dat in de ‘blauwe kunstkathedraal’ van Artphy verbeelden, benoemen en verklanken is een mooie uitdaging! Komt het horen en zien! Ervaren!!

De lopende expositie ‘Schildersvlucht’ is ook het bekijken waard. Lily de Bont, Jan Maarten Voskuil, Rob Bouwman en Gijs van Lith ontsnappen ieder – op eigen inventieve wijze – aan de traditionele vorm van het schilderij. De kunstenaars laten een open houding zien, die getuigt van nieuwsgierigheid en experiment. Zij omarmen en vervreemden de traditie van verf en schilderdoek.

Zie voor meer informatie www.artphy.nl. De expositie loopt tot en met 27 juni ’212021. Open vr-za-zo middag van 13:00 – 17:00.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 20 juni 2021 : vanaf 15:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Artphy, ruimte voor (levens)kunst
Kempkebosweg 2 2
9591 VG ONSTWEDDE
06 53236241
www.artphy.nl
info@artphy.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader