Klifwandeling

31 augustus t/m 7 september, Weiland naast De Hege Gerzen in OUDEMIRDUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wandeling langs de Oudemirdumerklif samen met historicus Arnoud van de Ridder en vogelaar Jan Tijsma, met muzikale verrassing. Opg. lawei.nl. In de zomer van 2022 speelt de muziektheatervoorstelling ‘Het Verdriet van de Zuiderzee’ bij de Oudemirdumerklif, een bijzondere plek in Friesland. Over de r...

Lees meer

Wandeling langs de Oudemirdumerklif samen met historicus Arnoud van de Ridder en vogelaar Jan Tijsma, met muzikale verrassing. Opg. lawei.nl.

In de zomer van 2022 speelt de muziektheatervoorstelling ‘Het Verdriet van de Zuiderzee’ bij de Oudemirdumerklif, een bijzondere plek in Friesland. Over de regio is veel te vertellen en een bezoek aan deze prachtige locatie aan het IJsselmeer is een absolute aanrader.

Daarom bieden we in samenwerking met Natuurmonumenten een speciale klifwandeling aan. Dwars door een gebied wat normaal niet toegankelijk is voor publiek: gezamenlijk loop je langs het water richting het uitkijkpunt van het Oudemirdumerklif. Tijdens de wandeling vertelt journalist en historicus Arnoud van de Ridder over de ontstaansgeschiedenis van het klif (waar hij ook een boek over schreef). Vogelspotter Jan Tijsma laat je met een gerichte blik kijken naar de bijzondere flora en fauna van het gebied. Ook staat er een speciale, muzikale verrassing te wachten onderweg.

De wandelingen zijn te boeken op woensdag 17, 24 en 31 augustus en 7 september. Op 17 en 24 augustus start de wandeling om 17.00 uur en op 31 augustus en 7 september begint deze om 16.30 uur en duurt ongeveer 60 minuten. Aansluitend op de wandeling is het mogelijk om een heerlijk driegangen diner te nuttigen en daarna breng je uiteraard een bezoek aan de voorstelling 'Het Verdriet van de Zuiderzee'. Het reserveren van kaarten en de diverse arrangementen kan via de website.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 31 augustus 2022 : 16:30 - 17:30
wo 7 september 2022 : 16:30 - 17:30

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

Waar is het?

Weiland naast De Hege Gerzen
Liemerige Wei 4
8567 HM OUDEMIRDUM

€ 7,50