Koefnoen - Koefnoen Live!

9 februari 2023, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaret. Vertrouwde types en fonkelnieuw materiaal. De mannen van Koefnoen zijn terug met hun persiflages, types en imitaties! Na zestien succesvolle jaren op de Nederlandse televisie, duiken ze nu voor het eerst het theater in. Natuurlijk helemaal up-to-date, met fonkelnieuw materiaal. We zien ver...

Lees meer

Cabaret. Vertrouwde types en fonkelnieuw materiaal.

De mannen van Koefnoen zijn terug met hun persiflages, types en imitaties! Na zestien succesvolle jaren op de Nederlandse televisie, duiken ze nu voor het eerst het theater in. Natuurlijk helemaal up-to-date, met fonkelnieuw materiaal. We zien vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en uiteraard het onverwoestbare ANWB-duo Okko en Eus.

Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot storten zich samen met Kiki van Deursen en Sanne Franssen in herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes. Een wervelende, satirische revue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Want de wereld verandert razendsnel en dat gaan soms sneller dan we door hebben. Dingen kunnen niet meer, mogen niet meer, niets lijkt blijvend. Maar hoe verander je een beetje soepeltjes mee? Wil je dat? Durf je dat? Kun je dat? Of blijf je liever met de gordijnen dicht lekker bingewatchen met een bak quinoachips op je schoot?

Lees minder

Links

Data en tijden

do 9 februari 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 32.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl