geannuleerd

Kofferbakrommelmarkt

8 oktober, Evenemententerrein Zevenhuizen in ZEVENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Verkopen vanuit je kofferbak, hóe leuk is dat! Op het evenemententerrein Zevenhuizen krijg je hier de ultieme kans voor. Op zaterdag 27 augustus, 10 september en 8 oktober worden er kofferbak rommelmarkten georganiseerd. Deelnemen is simpel, op alle data kan er vanaf 8:00 het terrein opgereden wor...

Lees meer

Verkopen vanuit je kofferbak, hóe leuk is dat!

Op het evenemententerrein Zevenhuizen krijg je hier de ultieme kans voor. Op zaterdag 27 augustus, 10 september en 8 oktober worden er kofferbak rommelmarkten georganiseerd.

Deelnemen is simpel, op alle data kan er vanaf 8:00 het terrein opgereden worden. Alle edities duren van 9:00 - 14:00. Wil jij graag verkopen op dit unieke evenement? Dat kost slechts €10 en parkeren is helemaal gratis. Bezoekers kunnen gratis het terrein op.

De verwachting is dat het een erg drukke en gezellige rommelmarkt gaat worden, alle ingrediënten hiervoor zijn in ieder geval aanwezig. Vind jij jouw vintage pareltje in de kofferbak van iemand anders?

Voor deelnemers met poffertjes, suikerspinnen, draaimolens en soortgelijke initiatieven is er het verzoek om zich aan te melden. Op die manier kan ervoor gezorgd worden dat deze kraampjes logisch gepositioneerd kunnen worden. Er kan gemakkelijk aangemeld worden via onze e-mail: info@rommelmarktzevenhuizen.nl.

Meer informatie over het event kun je vinden op Facebook en Instagram:@EvenemententerreinZevenhuizen.

Jouw idee
Heb jij net zo’n uniek idee in gedachten als de kofferbak rommelmarkt waarvoor het evenemententerrein gebruikt kan worden? Neem dan gerust contact op via: info@evenemententerreinzevenhuizen.nl. Geen idee is te gek, hoe meer reuring op het evenemententerrein, hoe gezelliger Zevenhuizen wordt.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 9:00 - 14:00 ( geannuleerd )

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Evenemententerrein Zevenhuizen
Oudestreek 8a
9354 AG ZEVENHUIZEN

gratis