Kogar's Rumble: Afterpartees + traumahelikopter + The Krontjong Devils + The Beavers

10 december, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bands; underground muziek, een muzikaal eerbetoon aan Jan Kooi (Elpee). "Jan Kooi, die persoonlijk en met zijn winkel Elpee zoveel betekend heeft voor de underground muziek in Groningen en daarmee een niet te onderschatten bijdrage heeft geleverd aan het succes van het VERA programma, is helaas vee...

Lees meer

Bands; underground muziek, een muzikaal eerbetoon aan Jan Kooi (Elpee).

"Jan Kooi, die persoonlijk en met zijn winkel Elpee zoveel betekend heeft voor de underground muziek in Groningen en daarmee een niet te onderschatten bijdrage heeft geleverd aan het succes van het VERA programma, is helaas veel te vroeg overleden. Het is een schok voor iedereen die bij VERA betrokken is, genoten heeft van de vele coole bands waar Jan vooraan stond en bovenal zijn vrienden en familie."

Zo staat het schokkende nieuws eind augustus 2021 aangekondigd op onze Vera-site. In de kop boven het nieuws wordt Jan een icoon binnen de underground muziek genoemd en niets is minder waar. Daarnaast was Jan een onvermoeibare, oprechte, bevlogen en ongelofelijk vriendelijke jongen - ja zelfs op latere leeftijd bleef Jan altijd iets jongensachtig houden - die graag zijn enthousiasme en kennis deelde met wie het maar wilde. Of het nu via het zelf uitgegeven Prime Time Magazine was, in artikelen op de sites van Vera of Elpee zelf, via platenreleases op het eigen Kogar label, als DJ of als je Jan gewoon tijdens concerten, in de winkel of waar dan maar ook toevallig tegenkwam.

Nu, inmiddels meer dan een jaar na zijn dood, kondigen we hier Kogar’s Rumble aan, een muzikaal eerbetoon aan Jan Kooi. Geheel in de geest van Jan Kooi wordt het een avond vol toffe underground muziek, waarvan ondanks de ernstige aanleiding met volle teugen kan worden genoten. Zoals Jan dat ook altijd zo mooi kon.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 5,00