Koop Lokaal Gees

12 juli t/m 30 augustus, Centrum in GEES

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Koop Lokaal Gees 2022 Een leuk uitje voor het hele gezin! Elke dinsdag in juli en augustus kunt u het mooie dorp Gees ontdekken en genieten van alles wat het dorp te bieden heeft. Op de fiets, wandelend of met de auto ontdekt u verrassende lokale handel tussen de rietgedekte boerderijen. Alle winke...

Lees meer

Koop Lokaal Gees 2022 Een leuk uitje voor het hele gezin!

Elke dinsdag in juli en augustus kunt u het mooie dorp Gees ontdekken en genieten van alles wat het dorp te bieden heeft. Op de fiets, wandelend of met de auto ontdekt u verrassende lokale handel tussen de rietgedekte boerderijen. Alle winkels & horeca hebben de deuren geopend en de mini versmarkt is van 10.00u tot 13.00 geopend.

Het aanbod is heel divers! Wie voor de dagelijkse boodschappen komt, kan o.a. kiezen uit heerlijk brood, verse groenten en fruit, eieren, honing en heerlijk scharrelvarkenvlees.

Wie op zoek is naar handgemaakte dameskleding, Engels antiek, meubels, kunstvoorwerpen en sieraden kan zijn hart ophalen. En ook aan plantenliefhebbers is gedacht. Een verse (zelfgeplukte) bos bloemen, tuinplanten of fuchsia’s. Kortom voor elk wat wils!

De route gaat door heel Gees en bezoekers kunnen op diverse plekken genieten van een kopje koffie of thee met taart, of een lekker ijsje.

De deelnemers van Koop Lokaal Gees heten iedereen van harte welkom op de dinsdagmorgen in hun mooie dorp Geesen zijn te vinden op facebook.com/kooplokaalgees. Bij alle ondernemers een folder met de deelnemers en route.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 16 augustus 2022 : 10:00 - 13:00
di 23 augustus 2022 : 10:00 - 13:00
di 30 augustus 2022 : 10:00 - 13:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Centrum

7863 PA GEES