Koorbizniz

25 september, Doopsgezinde kerk in BOLSWARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Koorbizniz is een vocalgroup uit Haarlem. Ze zijn met 7 vrouwen en 6 mannen en dus precies gelijk verdeeld. Precies gelijk? Ja toch wel, dank zij het metertje meer bij een van de mannen. Ze zijn meermalen benaderd voor het verzorgen van een flashmop. Zingen moderne vier- vijf- of nog veel meerstem...

Lees meer

Koorbizniz is een vocalgroup uit Haarlem. Ze zijn met 7 vrouwen en 6 mannen en dus precies gelijk verdeeld. Precies gelijk? Ja toch wel, dank zij het metertje meer bij een van de mannen.

Ze zijn meermalen benaderd voor het verzorgen van een flashmop. Zingen moderne vier- vijf- of nog veel meerstemmige nummers van bijvoorbeeld Sting, Armin van Buuren, en Racoon. Afgewisseld met het rakende Ken je mij van Trijntje Oosterhuis.

Ze hebben al het leed van de wereld achter zich gelaten en maken de grootste lol. Ze zongen vanwege hun tienjarig bestaan 27 verschillende nummers op 1 avond. Met choreo, want stilstand is achteruitgang. Ze wonnen Korenslag Bollenstreek bokaal, gaven 6 Hemelsche Kerstoptredens, zongen intien in kleine sttings en deden Middelburg aan voor het Volkorenfestival.

Het is de mix die maakt dat Koorbizniz niet langer een koor is en zelfs geen Vocal group, KOORBIZNIZ IS BELEVING.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Toelichting: er is geen voorverkoop.

Waar is het?

Doopsgezinde kerk
Skilwijk 29
8701 KM BOLSWARD
0515 573862
www.doopsgezindbolsward.nl
inekerobijn@gmail.com

€ 12,50