Koren Spektakel

1 oktober, MFC De Deele in EMMER-COMPASCUUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Koren zingen voor het goede doel en tevens grote verloting. Het Groniingse zangkoor Störmwind en Drentse koor De Rundezangers verzorgen op zaterdag 1 oktober spectaculaire optredens in cultureel centrum De Deele in Emmer-Compascuum. Daarnaast vindt een grote loterij plaats, met 75 prijzen. De avond...

Lees meer

Koren zingen voor het goede doel en tevens grote verloting.

Het Groniingse zangkoor Störmwind en Drentse koor De Rundezangers verzorgen op zaterdag 1 oktober spectaculaire optredens in cultureel centrum De Deele in Emmer-Compascuum. Daarnaast vindt een grote loterij plaats, met 75 prijzen. De avond staat in het teken van steun aan de stichting DARA Europe, die zich inzet voor een goede toekomst voor kinderen in Cambodja.

Het initiatief voor het Korenspektakel in Emmer-Compascuum dateert van 2020, maar kon twee jaar lang niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Op 1 oktober 2022 is het dan eindelijk zo ver.

Shanty-Amusementskoor Störmwind uit Wedde, dat onder leiding staat van Peter Kuijer en Herman Huls, is een veelgevraagd zangkoor in Nederland en Duitsland, en bracht al drie cd's uit. Op 1 oktober zingen de mannen in cultureel centrum De Deele in Emmer-Compascuum populaire nummers uit hun grote repertoire van shanty’s, zeemansliedjes en meezingers. Shantykoor De Rundezangers uit Emmer-Compascuum zingt onder leiding van Jan Platje bekende én nieuwe meezingers.

Loterij met 75 prijzen
Naast de optredens vindt tijdens het Korenspektakel een grote verloting plaats. De 75 prijzen variëren van flessen wijn, een picknickmand en een airfryer tot een overnachting in een Bed & Breakfast, een fashioncheque en waardebonnen van diverse winkels in Emmen.

Het Korenspektakel start op zaterdag 1 oktober om 19.30 uur in het cultureel centrum aan de Spoel 151 in Emmer-Compascuum. De zaal opent om 19.00 uur. Kaarten en loten zijn verkrijgbaar aan de deur. Tickets kunnen nu al worden gereserveerd via www.shantykoorstormwind.com/reservering.

Steun voor goed doel in Cambodja
Alle opbrengsten van de avond worden gedoneerd aan DARA Europe. De stichting steunt kinderen en gezinnen in het Cambodjaanse dorp Andong op het gebied van gezondheid, welzijn, veiligheid, voeding en onderwijs. Via lokale partners zorgt DARA Europe dat de kinderen alle kansen krijgen voor een goede toekomst.

Hein Voss, vrijwilliger bij DARA Europe en zanger bij koor: "Het is hartverwarmend dat het Korenspektakel zich zo enthousiast inzet voor hulp aan Andong. Het Korenspektakel belooft daardoor niet alleen een fantastische muzikale avond te worden, maar de aanwezigen ook te enthousiasmeren voor het goede doel in Cambodja."

Zaal open vanaf 19.00

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : vanaf 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 7.00

Waar is het?

MFC De Deele
Spoel 151
7881 BN EMMER-COMPASCUUM
0591 681616
www.tangenborgh.nl

€ 7,00