Korthuis, Helder, Schutter & Pol

19 september, Dorpshuis in PIETERBUREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vier muzikale vrienden met een passie voor muziek. Auke Martin Korthuis, Wim Helder, Chris Schutter en Eddo Pol hebben hun sporen in het muzikale landschap veelvuldig achtergelaten. Nu spelen ze samen een breed repertoire: van Fatal Flowers tot John Fogerty, van Korthuis tot Neil Young. Na een c...

Lees meer

Vier muzikale vrienden met een passie voor muziek. Auke Martin Korthuis, Wim Helder, Chris Schutter en Eddo Pol hebben hun sporen in het muzikale landschap veelvuldig achtergelaten.

Nu spelen ze samen een breed repertoire: van Fatal Flowers tot John Fogerty, van Korthuis tot Neil Young.

Na een concert in Limburg sprak een bezoeker de woorden: “Jullie zijn de Groningse Crosby, Stills, Nash & Young!”. De naam, weliswaar met een knipoog, was dan ook snel geboren: Korthuis, Helder, Schutter & Pol. Een passievolle Bedumer band met mooie liedjes, vaak meerstemmig gebracht! Het bekende duo “Korthuis & Pol” staat bekend om hun Groningstalige muziek en cd's. Vanmiddag laten ze zich allemaal van een andere kant zien en zal het hoofdzakelijk een Engelstalige middag worden.

De heren treden op in het Dorpshuis van Pieterburen op zondag 19 september as. vanaf 15.00 uur. De zaal is open vanaf 14.30 uur. Reservering kaarten via website van het dorpshuis. Kaarten liggen vervolgens op naam klaar bij de kassa.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 15:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Dorpshuis
Hoofdstraat 105 105
9968 AC PIETERBUREN

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader