Kraak & Smaak

15 oktober, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het alom geroemde Leidse producertrio Kraak & Smaak komt terug naar Groningen met hun gerenommeerde live show! Al sinds het verschijnen van hun debuutalbum Boogie Angst reizen de heren met hun eclectische mix van funk, disco, house en elektronica de hele wereld over. De zes man sterke live band met...

Lees meer

Het alom geroemde Leidse producertrio Kraak & Smaak komt terug naar Groningen met hun gerenommeerde live show! Al sinds het verschijnen van hun debuutalbum Boogie Angst reizen de heren met hun eclectische mix van funk, disco, house en elektronica de hele wereld over.

De zes man sterke live band met daarin de vaste vocale blikvangers Ivar Vermeulen en Berenice van Leer, staat dan ook internationaal bekend om hun spetterende optredens, en gaf al eerder acte de présence op festivals zoals Glastonbury, Detroit Music Festival, Sziget en onlangs nog het Mexicaanse Trópico.

Na het Pleasure Centre album en de Scirocco EP van vorig jaar geeft de band dit jaar opnieuw plankgas met nieuwe singles en projecten, zoals de nieuwe single 'Doing What', een samenwerking met HIGH HØØPS van de bekende Nieuw-Zeelandse indie act Leisure.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 15 oktober 2022 : 20:30 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 18.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 18,00