Kris Berry - Namelessly Objectifying Wonder

14 oktober, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Caribisch-Nederlandse neo-soul zangeres Kris Berry brengt met NOW, Namelessly Objectifying Wonder, één van haar meest persoonlijke muziekprojecten naar Neushoorn. De eerste single First Time, geschreven met Chef's Special’s Guido Joseph, is het begin van een serie over het zijn. NOW is een albu...

Lees meer

De Caribisch-Nederlandse neo-soul zangeres Kris Berry brengt met NOW, Namelessly Objectifying Wonder, één van haar meest persoonlijke muziekprojecten naar Neushoorn.

De eerste single First Time, geschreven met Chef's Special’s Guido Joseph, is het begin van een serie over het zijn. NOW is een album met een subtiele, spirituele ondertoon. Altijd met die sensuele, neo-soulvolle kleur, ongehaast, onderzoekend, ritmisch en enigszins bewustzijnsverruimend.

Haar debuutalbum verscheen in 2012 en ze deed al shows in onder andere Paradiso en op het indrukwekkende North Sea Jazz Festival. Het album Lovestruck Puzzles met bevriende producer Perquisite werd genomineerd voor ‘Beste Album’ door 3FM, de single Let Go Van die plaat werd ‘3FM Megahit’. Het daaropvolgende jaar werd ze gevraagd als opening act voor de grote arena tour van Caro Emerald in de UK.

Op 19 mei 2017 bracht Kris Berry het album Berry Street uit. Ze nam het album op met de New Yorkse producers Chris Soper en Jesse Singer. Het duo werkte eerder samen met John Legend, The Roots en Chef'Special. Hold On is de eerste singen en ook het meest beluisterde nummer van het nieuwe album.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Leonard Luka. Hij combineert zijn gevoel, levindige stem met uitdagende ritmes en elektronische invloeden, en levert een eclectische mix van alternatieve r&b-tracks verpakt in driedelige verhalen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 14 oktober 2022 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.00 € 17.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111148957.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 17,00