Kris Berry

8 oktober, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Al een lange tijd draait de Caribisch-Nederlandse neo-soul zangeres Kris Berry mee in de Nederlandse muziekscene. Met haar debuutalbum in 2012 maakte ze een vliegende start en een jaar later zette ze deze stijgende lijn door met ‘Lovestruck Puzzles’, een album waarvoor ze de samenwerking opzocht m...

Lees meer

Al een lange tijd draait de Caribisch-Nederlandse neo-soul zangeres Kris Berry mee in de Nederlandse muziekscene.

Met haar debuutalbum in 2012 maakte ze een vliegende start en een jaar later zette ze deze stijgende lijn door met ‘Lovestruck Puzzles’, een album waarvoor ze de samenwerking opzocht met producer Perquisite. Inmiddels heeft Kris Berry miljoenen streams op haar naam staan en kent haar carrière vele hoogtepunten.

Met haar nieuwste album NOW (Namelessly Objectifying Wonder) brengt ze binnenkort één van haar meest persoonlijke muziekprojecten tot nu toe uit. De rust, kracht en schoonheid van het ‘niks’ wil Berry in haar muziek, performance en visuele uiting terug laten komen. Dat pure en ongefilterde gevoel zie je in de audiovisuele korte films die ze samen met de getalenteerde regisseuse Océane Combeau maakte. Elk nummer krijgt haar eigen film en diverse singles zijn al online te bekijken. Dit najaar gaat Kris Berry langs de Nederlandse zalen en we zijn razend benieuwd hoe ze haar nieuwe album live gaat neerzetten.

Als supportact komt de multi-instrumentale artiest, songwriter en producer Leonard Luka mee op tour. Door zijn soulvolle stem te mengen met uitdagende percussie en elektronische invloeden, creëert hij een eclectische mix van soul, r&b en indiemuziek. Leonard was in 2021 genomineerd voor Beste Talent en Beste Song bij de Sublime Awards en komt in 2022 met zijn nieuwe EP ‘MANUSIA’.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 16.00 € 16.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 16,00