Krystmerke op 'e pleats

10 december t/m 11 december, Westerein in HARICH

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op de 'Krystmerke op 'e pleats' zijn alle boerderijen/huizen over de gehele buurt Westerein Harich sfeervol verlicht. In de gezellig versierde schuren zijn marktkramen aanwezig met een breed aanbod van leuke artikelen, zoals: kerstartikelen, lekkernijen, brocante, quilten, schapenvachten, kookpotten...

Lees meer

Op de 'Krystmerke op 'e pleats' zijn alle boerderijen/huizen over de gehele buurt Westerein Harich sfeervol verlicht. In de gezellig versierde schuren zijn marktkramen aanwezig met een breed aanbod van leuke artikelen, zoals: kerstartikelen, lekkernijen, brocante, quilten, schapenvachten, kookpotten en nog veel meer. Vele standhouders zijn enthousiast, deze standhouders zijn van veelal regionale ondernemers.

Op de verlichte route komt u ook een levende kerststal tegen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u onderweg ook luisteren naar verschillende soorten muziek.

Op Westerein Harich vinden wij het belangrijk dat de boerderij dichtbij de burger staat, daarom kan men ook een kijkje nemen in een stal, waar de koeien door een melkrobot worden gemolken. Bij de biologische boer op Westerein vindt u standhouders met biologische producten. Zo wordt de sfeer van het boerenleven gecombineerd met de sfeer van kerst. Met her en der gezellige (kerst)versieringen, versterkt dit de nostalgische uitstraling. Zoals u kunt lezen is er voor ieder wat wils! En hopen wij op een flink aantal bezoekers van binnen en buiten onze regio!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 15:00 - 21:00
zo 11 december 2022 : 11:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 2.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)

Waar is het?

Westerein
Westerein
8571 GB HARICH
https://www.google.nl/maps/@52.8811174,5.5247089,1408m/data=!3m1!1e3
krystmerkewestereinharich@gmail.com

€ 2,00