Kultuur in de KuubsKist: Hansl

21 mei, Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist in LEMMER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Onder de noemer “Kultuur in de KuubsKist” kan je weer gaan genieten van een miniconcertje. Het concertje vindt plaats op het podium in onze meubelhal waar je lekker relaxed op de bank het optreden kunt beleven. De aanvang is 2 uur en het duurt tot 4 uur. De toegang is helemaal gratis. Op zaterdagmi...

Lees meer

Onder de noemer “Kultuur in de KuubsKist” kan je weer gaan genieten van een miniconcertje. Het concertje vindt plaats op het podium in onze meubelhal waar je lekker relaxed op de bank het optreden kunt beleven. De aanvang is 2 uur en het duurt tot 4 uur. De toegang is helemaal gratis.

Op zaterdagmiddag, 21 mei staat “Hansl” op ons podium.,
Hansl is een duo dat bestaat uit Egbert Menger, zang en gitaar en Roelof Veldhuizen, zang. Wij spelen (vooral) Duitstalige en Jiddische muziek. Naast traditionele Duitse en Jiddische ‘folk’ speelt en zingt Hansl ook eigentijds werk van veelal minder bekende muzikanten. Een voorbeeld van zo’n muzikant is Daniel Kahn. Om traditionele Jiddische liederen voor een breder publiek ‘begrijpelijk’ te maken zijn de teksten bij hem deels in het Engels.

Een belangrijk deel van het repertoire bestaat uit liedjes op tekst van de Oostenrijkse dichter Theodor Kramer. Twee daarvan heeft Egbert zelf op muziek gezet. Benieuwd?

Wat ze precies gaan spelen in de KuubsKist? Laat je verrassen.

We maken er samen met jou graag een gezellige, muzikale middag van.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 14:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis
gratis