Kunst aan de rand van Nederland

4 juni t/m 6 juni, Galerie Ateliertwee in BAD NIEUWESCHANS

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

KUNSTROUTE en EXPOSITIE AAN BEIDE ZIJDEN VAN DE GRENS Kunst aan de Rand van Nederland is een podium voor kunstenaars en werd opgericht in 2006, met als doel om kunstliefhebbers in contact te brengen met kunstenaars die hun atelier hebben in de grensstreek met Noord Duitsland. Dit door het houden va...

Lees meer

KUNSTROUTE en EXPOSITIE AAN BEIDE ZIJDEN VAN DE GRENS

Kunst aan de Rand van Nederland is een podium voor kunstenaars en werd opgericht in 2006, met als doel om kunstliefhebbers in contact te brengen met kunstenaars die hun atelier hebben in de grensstreek met Noord Duitsland. Dit door het houden van atelierroutes, tentoonstellingen en andere evenementen. Dit jaar organiseert Kunst aan de rand van Nederland weer een atelierroute tijdens het Pinksterweekend.

Atelierroute
De Pinkster Kunstroute is een inmiddels niet meer weg te denken evenement in het grensgebied. De charme van deze route is dat er ieder jaar weer andere kunstenaars meedoen. Ook zij die al eerder deelnamen zullen u met nieuw werk verrassen. Er nemen aan deze Pinkster Kunstroute 21 kunstenaars deel. Opvallend is de diversiteit aan kunstuitingen, stijlen en toegepaste materialen: Annette Brouwer, schilderijen en beelden; Ingrid Constance, schilderijen, collages; Anneke Gebert, keramiek; Hans van Herwijnen, schilderijen, tekeningen; Rie Honhof, schilderijen, collages, objecten; Paul Honigh, fotografie; Roland Kuck, Airbrush Art, Elizabeth Kodde, keramiek en schilderijen, Iris Gess, Krijn de Groot, Rudolf Holleman, Tineke Koedam, Fokko Kuiper, Joke Meeüse, Willem van de Sanden, Harry Schomaker, Aly van de Woude, schilderijen; Jannie Slootweg, glaskunst; Yvonne Struys, schilderijen, ruimtelijk werk , Stefanie Ottens, tekeningen en schilderijen, Anka Willems, schilderijen, tekeningen, objecten.

Allen wonen en werken in Aschendorf, Ditzumerverlaat, Jemgumgaste, Neudersum, dus vlak over de grens in Duitsland en in Bad Nieuweschans, Bellingwolde, Blijham, Hongerige Wolf, Nieuwolda, Ter Apel, Wagenborgen, Wedderveer, Wildervank, Winschoten, Veendam en Ommelanderwijk.

Onderweg van het ene naar het andere atelier kunt u genieten van het weidse en afwisselende landschap in het grensgebied.

Informatie over de deelnemende kunstenaars, locaties, route en foto’s van het zeer gevarieerde werk vindt u op www.kunstaanderandvannederland.nl en in de flyers.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 juni 2022 : 12:00 - 18:00
zo 5 juni 2022 : 12:00 - 18:00
ma 6 juni 2022 : 12:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Galerie Ateliertwee
Voorstraat
9693 EH BAD NIEUWESCHANS
0597 655420