Kunst en Cultuur4-Daagse Midden Drenthe

17 september t/m 2 oktober, Diverse locaties Midden-Drenthe in PROV DRENTHE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op 16 september 2022 wordt het startschot gegeven voor de 20ste editie van de atelier route. Zesentwintig kunstenaars nemen deel aan dit evenement en laten hun werk zien. In dit jubileumjaar zijn de ateliers en expositie niet 2 maar 3 weekenden voor het publiek geopend. Hierdoor is er meer tijd en...

Lees meer

Op 16 september 2022 wordt het startschot gegeven voor de 20ste editie van de atelier route. Zesentwintig kunstenaars nemen deel aan dit evenement en laten hun werk zien.

In dit jubileumjaar zijn de ateliers en expositie niet 2 maar 3 weekenden voor het publiek geopend. Hierdoor is er meer tijd en ruimte om al het moois wat geboden wordt te komen bekijken. De Centrale Expositie is te bezichtigen in het Dorpshuis (Beukenlaan 1, Smilde) en wordt op 16 september as. om 20:00 formeel geopend door de wethouder van onder meer Kunst en Cultuur de heer Bouwman van de gemeente Midden Drenthe en mevrouw N. Vedelaar, Gedeputeerde van de Provincie Drenthe. De opening wordt verder opgeluisterd met een optreden van straattheater “STOP” en Paula Laning zal gedichten uit eigen werk voordragen.

De ateliers en expositie zijn op 17/18 en 24/25 september en 1/2 oktober open van 11:00 tot 17:00 uur.

Om de route en expositie heen is een uitgebreid programma opgesteld om het 20 jarig bestaan te vieren. Met workshops voor kinderen, een ruilbeurs, lezingen, eat en meet bijeenkomsten en toneelvoorstellingen.

Reserveren voor de toneelvoorstellingen kan via de Website. Voor de toneelvoorstellingen geld een entré prijs van 78,50 inclusief drankje

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 11:00 - 17:00
zo 2 oktober 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis
gratis