Kunst in het Spiekerhûs

24 september t/m 2 oktober, Spiekerhûs in TER APEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stichting Kunstkring Westerwolde organiseert in samenwerking met Kunstkreis Haren de expositie 'Kunst in het Spiekerhûs’. De kunstkringen hebben de eer om als eersten zich te presenteren in de nieuwe locatie ‘Spiekerhûs', gelegen aan de Sellingerstraat 45 in Ter Apel. Naast de leden van beide kuns...

Lees meer

Stichting Kunstkring Westerwolde organiseert in samenwerking met Kunstkreis Haren de expositie 'Kunst in het Spiekerhûs’.

De kunstkringen hebben de eer om als eersten zich te presenteren in de nieuwe locatie ‘Spiekerhûs', gelegen aan de Sellingerstraat 45 in Ter Apel. Naast de leden van beide kunstkringen zijn voor deze gelegenheid ook andere kunstenaars uit de regio’s Westerwolde en Haren (Ems) uitgenodigd deel te nemen aan de expositie. Zo is er ook eindexamenwerk te zien van leerlingen van de RSG. Het gaat om verschillende kunstvormen, gemaakt door zowel amateurs als professionals.

Naast een aantal besloten activiteiten in de week van 26-30 september is in de weekenden van 24-25 september en 1-2 oktober de expositie op zaterdag en zondag geopend voor publiek van 10.00-17.00 uur.

Lees minder

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 10:00 - 17:00
zo 2 oktober 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Spiekerhûs
Sellingerstraat 45
9561 TA TER APEL

gratis