Kunst maakt gelukkig!

15 mei t/m 16 mei, Sensus in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Exceptional Digital Art van Humphrey Isselt (schilderijen en computertechniek) en de Mother Nature Photography van Ingrid Hütten (foto's). Sensus Studio is een initiatief van Humphrey Isselt en Ingrid Hütten om kunst toegankelijk en breed toepasbaar te maken. In de Sensus Studio in Heerenveen is e...

Lees meer

Exceptional Digital Art van Humphrey Isselt (schilderijen en computertechniek) en de Mother Nature Photography van Ingrid Hütten (foto's).

Sensus Studio is een initiatief van Humphrey Isselt en Ingrid Hütten om kunst toegankelijk en breed toepasbaar te maken. In de Sensus Studio in Heerenveen is een doorlopende expositie van de Exceptional Digital Art van Humphrey Isselt en de Mother Nature Photography van Ingrid Hütten.

Ons motto is Kunst maakt gelukkig! kunst is een uitingsvorm van je innerlijk leven, ieder wezen heeft de behoefte zich te uiten, wij doen dat dmv digitale kunst, fotografie, muziek en persoonlijke ontwikkeling. Behalve "Kunst voor aan de muur", zijn wij een webshop begonnen met door Humphrey Isselt en Ingrid Hütten ontworpen Horloges, telefoon en Ipad hoesjes, kussens, dekens, mokken, sneakers en tassen. Zodoende is kunst voor iedereen binnen handbereik.

Humphrey is naast kunstenaar auteur van boeken over levensvragen en persoonlijke ontwikkeling, en een integraal coach. Reeds velen heeft hij begeleid naar een zinvol bestaan en geholpen met gecompliceerde levensvragen. Ingrid is naast fotografe, piano en harp docent. Ze heeft al vele muziekstukken voor de harp gecomponeerd, die in 26 boeken uitgegeven zijn. Wanneer alle Corona beperkingen zijn opgeheven gaan wij beginnen met workshops en meditatie cursussen. Sensus Studio staat voor het verbinden van het brein met het gevoel op alle wegen die wij met onze expertise kunnen bieden.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 15 mei 2021 t/m zondag 16 mei 2021

zondag : 11:00-17:00
zaterdag : 11:00-17:00

Toelichting: en na afspraak buiten aangegeven tijden

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Sensus
Rindert van Zinderen Bakkerweg 15
8448 RJ HEERENVEEN
0613621832
www.sensus-studio.online
sensus@ingrid-huetten.online

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader