Kunst met een glimlach

28 september t/m 13 november, Galerie Paterswolde in PATERSWOLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kunst is een soort taal, een gesprek met de beschouwer ervan. Een kunstwerk moet indruk maken op de kijker en deze een bepaald gevoel of stemming bezorgen. Dit gevoel kan emotioneel zijn, of juist heel vrolijk of stof tot nadenken geven en in het geval van de nieuwe expositie in Galerie Paterswold...

Lees meer

Kunst is een soort taal, een gesprek met de beschouwer ervan. Een kunstwerk moet indruk maken op de kijker en deze een bepaald gevoel of stemming bezorgen.

Dit gevoel kan emotioneel zijn, of juist heel vrolijk of stof tot nadenken geven en in het geval van de nieuwe expositie in Galerie Paterswolde: een glimlach op het gezicht toveren. Deze “kunst met een glimlach” is te bewonderen vanaf zondag 26 september (extra openingsdag) en vervolgens vanaf dinsdag 28 september tot en met zaterdag 13 november.

De kunstenaars die met hun werk deze glimlach in de galerie laten zien zijn Wouter Stips, Tom & Els Bleijenberg, Annemieke Fictoor, Koos ten Kate, Wouter Berns, Ella de Ronde, Peter Bastiaanssen, Thomas Dijkstra, Daniëlle Broekhuizen- Mazzola, Rosalinde Huizinga, Rianne van Nieuwkerk en Sietske van der Zee.

Vanuit het galerie-team is er werk te zien van Sietske Bosma, Christine Broersma, Susan Ekkel, José Geertzen, Gretha Jonker, Erna Schuppert, Natasja Venema, Hinke Veenstra en Nanny ter Wiel.

De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Galerie Paterswolde bevindt zich in Villa Kakelbont aan de Hoofdweg 161 in Paterswolde.

Lees minder

Links

Data en tijden

dinsdag 28 september 2021 t/m zaterdag 13 november 2021

dinsdag : 10:00-18:00
woensdag : 10:00-18:00
donderdag : 10:00-18:00
vrijdag : 10:00-18:00
zaterdag : 10:00-17:00

Toelichting: zo 26/9 12-17 u

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Galerie Paterswolde
Hoofdweg 161
9765 CB PATERSWOLDE
www.galeriepaterswolde.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader