Kunst uit de Kop

25 september t/m 26 september, Bonifatiuskerk in VRIES

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Duik de natuur in met Kunst uit de Kop In het weekend van 25 en 26 september gaan de kunstenaars van VanTyNaarLo weer los met een nieuwe aflevering van Kunst uit de Kop. De kunstenaars bundelen hun ateliers opnieuw in Vries. Na de edities in 2018 en 2019, heeft deze kunstmanifestatie dit jaar als ...

Lees meer

Duik de natuur in met Kunst uit de Kop

In het weekend van 25 en 26 september gaan de kunstenaars van VanTyNaarLo weer los met een nieuwe aflevering van Kunst uit de Kop. De kunstenaars bundelen hun ateliers opnieuw in Vries. Na de edities in 2018 en 2019, heeft deze kunstmanifestatie dit jaar als thema: NATUURlijk VanTyNaarLo. De kunstenaars nemen de bezoeker op drie locaties in het centrum van Vries mee in hun eigen natuurlijke wereld.

In de Bonifatiuskerk tonen vijftien VTNL-leden prachtig werk in verschillende kunstdisciplines. Met onder meer fotografie, beeldhouwkunst, schilderkunst en grafisch werk, laten de kunstenaars zien hoe zij de natuur beleven. De deelnemers zijn zelf lijfelijk aanwezig in hun tijdelijke ateliers in Plaats de Wereld en Dorpshuis de Pan. Daar kunnen bezoekers kennismaken met de kunstenaars. Zij laten in hun atelier zien hoe ze werken en wat ze maken. Ze geven de bezoekers graag de gelegenheid ook zelf kunstzinnig actief te zijn. Via een uitgezette wandeling langs Plaats de Wereld, de Bonifatiuskerk en Dorpshuis de Pan lopen de bezoekers langs alle kunstplekken.

De deelnemende kunstenaars zijn Klaas Bil, Bernhard van Loon, Anette Ebert, Linda Keuris, Kitty Boon, John Dilling, Hieke Veenstra, Diek Boerman, Aly van der Woude, Maya Vermeulen, Jeichien Stapel, Paul van der Veur, Peter Tholen, Gea Koopman en Jitske Rinsma.

De drie Kunst uit de Kop-locaties in Vries:
• Plaats de Wereld (Westerstraat 26A, ingang links van Café Onder de Linden)
• Bonifatiuskerk (Brink 3)
• Dorpshuis de Pan (Nieuwe Rijksstraatweg 4 Vries)
Kunst uit de Kop is geopend op zaterdag 25 en zondag 26 september van 11.00 – 16.00 uur.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 25 september 2021 t/m zondag 26 september 2021

zondag : 11:00-16:00
zaterdag : 11:00-16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Bonifatiuskerk
Brink 3
9481 BE VRIES

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader