Kunstmaand Ameland

1 november t/m 30 november, Diverse locaties in AMELAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Meer dan 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland exposeren op bijzondere locaties verspreid over het hele eiland. Daarnaast is er een randprogramma met diverse activiteiten, zie kunstmaandameland.com. Tijdens Kunstmaand Ameland is er naast een prachtige internationale kunstexpositie ook mogelijkh...

Lees meer

Meer dan 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland exposeren op bijzondere locaties verspreid over het hele eiland. Daarnaast is er een randprogramma met diverse activiteiten, zie kunstmaandameland.com.

Tijdens Kunstmaand Ameland is er naast een prachtige internationale kunstexpositie ook mogelijkheid voor het kijken, beleven en ervaren van andere kunstvormen.

Podiumkunst is één van deze onmisbare kunstvormen, iedere zaterdagavond organiseert Kunstmaand Ameland een cultureel avondprogramma waar u kunt genieten van een concert of een andere bijzondere uitvoering. Er wordt iedere woensdagavond een literaireavond georganiseerd en op de donderdagavond wordt er een Scandinavische film getoond. Tevens worden er door sommige exposerende kunstenaars een voorstelling, lezing en/of workshop gegeven waaraan u kunt deelnemen.

Lees minder

Links

Waar is het?

Diverse locaties

9161 AF AMELAND