Kunstmarkt Hoornse Meer

18 september, Wall House #2 in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kunstmarkt Hoornse Meer 2021 zaterdag 18 september van 12.00 tot 17.00 uur bij het Wall House #2 Rondom het Wall House #2 aan de A.J. Lutulistraat 17 in het Hoornse Meer is een groot grasveld, met ruimte voor een flink aantal kunstenaars. We hopen dit jaar op een prachtige nazomer en iedere kunst...

Lees meer

Kunstmarkt Hoornse Meer 2021
zaterdag 18 september van 12.00 tot 17.00 uur
bij het Wall House #2

Rondom het Wall House #2 aan de A.J. Lutulistraat 17 in het Hoornse Meer is een groot grasveld, met ruimte voor een flink aantal kunstenaars. We hopen dit jaar op een prachtige nazomer en iedere kunstenaar heeft een overdekte marktkraam. Bij deze keuze speelt ook corona mee: liever in de buitenlucht met voldoende ruimte voor afstand dan in een afgesloten tent.

Ongeveer 20 kunstenaars presenteren hun werk: foto’s, handgemaakte tassen en jassen, schilderijen, sieraden, glaskunst, kleurrijke garens en weefsels, hoeden en keramiek. Kortom een diversiteit aan kunst om naar te kijken, maar zeker om te kopen.

Naast kunst is er nog veel meer te beleven. Er zijn muzikale optredens van The Match en Afrikadi. De catering wordt verzorgd door &Meer. Koffie, thee, fris, wijn, broodjes en hapjes: het is er allemaal. Houd er wel rekening mee dat u niet overal kunt pinnen.

Er is een aanbod voor kinderen, zij kunnen zich op diverse manieren vermaken. Actuele informatie over de markt vindt u op www.kunstmarkthoornsemeer.nl en op www.meerhoornsemeer.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 september 2021 : 12:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Wall House #2
A.J. Lutulistraat 17
9728 WT GRONINGEN
www.groningermuseum.nl/wallhouse

Gerelateerde evenementen

Loader