Kunstmarkt Hoornse Meer

10 september, Wall House #2 in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 10 september is van 12.00 tot 17.00 uur de Kunstmarkt Hoornse Meer bij het Wall House #2 aan de A.J. Lutulistraat in de wijk Hoornse Meer in Groningen-Zuid. Als organisatoren van de kunstmarkt zijn we er enthousiast over deze te mogen houden op deze prachtige locatie. We streven naar ...

Lees meer

Op zaterdag 10 september is van 12.00 tot 17.00 uur de Kunstmarkt Hoornse Meer bij het Wall House #2 aan de A.J. Lutulistraat in de wijk Hoornse Meer in Groningen-Zuid. Als organisatoren van de kunstmarkt zijn we er enthousiast over deze te mogen houden op deze prachtige locatie.

We streven naar een diversiteit aan kunst om te zien en te kopen. Alle vormen van kunst zijn welkom: schilderijen, sieraden, tekeningen, glas, foto's, keramiek, tassen, houtsnijwerk, beelden en nog veel meer. Bent u kunstenaar (amateur of professioneel) en hebt u belangstelling om mee te doen, meldt u dan aan via de contactgegevens of via het formulier op de site. Wij sturen u een opgaveformulier met bijbehorende 'voorwaarden voor deelname' toe.

Er is livemuziek en natuurlijk is er een hapje en een drankje te ‘nuttigen’. Koffie, thee, fris, wijn, broodjes en hapjes: het is er allemaal.

Kinderen kunnen onder deskundige begeleiding schilderen of anderszins creatief aan de slag.

Het wordt ongetwijfeld een gezellige markt. Zie voor een impressie van voorgaande jaren het tabblad op deze site.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 september 2022 : 12:00 - 17:00

Waar is het?

Wall House #2
A.J. Lutulistraat 17
9728 WT GRONINGEN
www.groningermuseum.nl/wallhouse